All info Geomatikkdagene

Kartkonkurranse

Det er 15 kandidater totalt i årets konkurranse, fem digitale og 10 papirkart. De digitale produktene kan sees her: utstilling.cartography.no. Husk å stemme før klokka 17.00 29. mars.

Oversikt planløsning

Lurer du på hvor foredragssalene ligger i forhold til resepsjonen? Vedlagte planløsning kan gi noen svar.

Oversikt planløsning Lillehammer Hotel

Konferansekatalog

Ønsker du å vite litt mer om hva foredragene handler om? Klikk på det aktuelle foredraget i katalogen – og vipps får du litt mer kjøtt på beinet!

Konferansekatalog Geomatikkdagene 2017 med ingress

Det har kommet en liten endring i programmet. COWIs foredrag klokka 12.00-12.30 den 29. mars utgår. Foredraget fra Kystverket overtar dette tidspunktet, som da blir det siste i sesjon 6, Sikkerhet.

Overnattinger

Bor du en natt eller to netter? Lillehammer Hotell eller Birkebeineren? Her finner du svaret (NB; overnattinger for begge hotellene vises i samme fil, hvilket hotell du bor på står i kolonnen helt til høyre…)

Overnattinger Lillehammer Hotell og Birkebeineren 25.03.17

Deltakerliste GD17

Farmers Market

Farmers Market

28. mars fra 14.00-14.30 i utstillingen. Her er oversikt over miniforedragene:

market ny

Fotograf

Vi er veldig glade for at vi også i år får Even Stangebye til å dokumentere konferansen gjennom kameralinsa. Even jobber til daglig hos Avinor, og er en ypperlig fotograf på si`. Husk å smile når Even kommer!

even_ny

 

Aktiviteter og ekskursjoner 29. mars:

29

Deltakere morgenyoga 29.03.17

Deltakere Swix 29.03.17

Deltakere O-løp 29.03.17

Deltakere Lillehammer Bryggeri 29.03.17

Stolpejakt

Ønsker du et påskudd for å komme deg ut på en tur i området? Stolpejakt er et lavterskeltilbud for deg som vil gjøre turen litt mer spennende, som går ut på å finne stolper sentralt plassert i området rundt Lillehammer Hotell. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Info for nedlasting av kart til Stolpejakt, se: https://www.stolpejakten.no/#/. Se eventuelt egen video som forklarer konseptet på denne websida.

Nedlasting av APP
Søk opp Stolpejakten enten på Iphone- eller Android-plattform og last ned denne appen som har en grønn S som icon. Kartet som skal brukes på Geomatikkdagene kan også finnes på papir ved arrangementets registrering på hotellet, men det anbefales å satse på App. Da vil aktiviteten samtidig blir registrert.

Annonser