Stikningskonferansen 13.-14. februar

Stikningskonferansen 13.-14. februar

Velkommen til årets Stikningskonferanse

invitasjon til utstillere Stikningskonferansen 2023 (1)

Påmelding: Stikningskonferansen 2023 (pameldingssystem.no)

Konferansen er en institusjon for alle som jobber med infrastruktur- og anleggsprosjekter i Norge. Å ta del i utstillingen er en gylden mulighet til å treffe nye og eksisterende kunder, vise nyheter og oppdatere seg faglig gjennom foredragene. 

Påmeldingen slippes på nettsiden tirsdag 13. desember kl.12:30. Da er det påmelding og valg av stand i et og samme skjema. Når linken til påmeldingen er ute, må dere ha klart hvilken stand dere ønsker. Dere registrerer altså deltakelse og valg av stand i SAMME skjema.

WORKSHOPS

De siste årene har utstillerne fått mulighet til å arrangere workshops for deltakerne. Dette har vært populært, men også litt utfordrende å delta på når de har gått parallelt med foredragene.

Nytt i år er at de ikke skal gå parallelt med foredragene. Dere sender inn forslag til innhold til birgitte@geoforum.no så fort dere har det klart. Vær tidlig ute med å melde inn forslag til deres workshop. Noen har allerede spilt inn forslag, og det er topp!

Programkomiteen forbeholder seg retten til å velge og plassere workshops der de best passer. Vi søker workshop med et godt innhold til deltakerne, som presenterer en løsning på en utfordring eller noe konkret. Gjerne utendørs også (selv om det er ganske friskt i februar).

Annonser