Geomatikkdagene – påmeldingsfristen nærmer seg.

Geomatikkdagene – påmeldingsfristen nærmer seg.

Utstillingen

Skjema er her: Geomatikkdagene 2023 (pameldingssystem.no)

Se plankart over utstillingen, og annen praktisk info her: Geomatikkdagene 2023 (pameldingssystem.no)

 

Meld deg på som vanlig deltaker nå

Påmeldingen er også klar, så det er bare å sikre seg din billett til Geomatikkdagene.
Skal du ha overnatting, er det lurt å melde seg på så fort som mulig for å være sikret rom.

 

Programmet

Tidligere har vi på Geomatikkdagene diskutert den store utbredelsen av geomatikk i ny teknikk. Men hvordan påvirker nyskapning geomatikkbransjen?Vi ønsker å vise hvordan nytenkning fra flere brukere og bruk av ny teknologi, utfordrer geomatikkbransjen til utvikling.

Årets hovedtema er derfor “Geomatikk i innovasjon – innovasjon i geomatikk”. Geomatikkdagene 2023 skal vise at geografiske data er en naturlig del av det nasjonale kunnskapsgrunnlaget og bidrar til å utvikle og støtte etablerte og nye samfunnsoppdrag.

Ny kunnskap og nye ferdigheter er ofte knyttet til en spesifikk geografisk plassering. Å vite nøyaktig hvor denne plasseringen er kan være avgjørende for å forstå saken, se sammenhenger, analysere årsaker og virkninger, samt foreslå betydningsfulle endringer.

Ved store og komplekse hendelser i samfunnet ser man ofte at geomatikk er et viktig bidrag til løsningen. Det siste årets kriser har vist hvor viktig hurtig tilgang på korrekte geografiske data er, og hvor utslagsgivende innovasjon innen geomatikken kan være.

 

Påmelding og hele programmet kan du se på nettsidene eller her.

Annonser