Ny ansatt i GeoForum

Wenche har mange års tverrfaglig bakgrunn innenfor økonomi, kommunikasjon og IT med utdanning fra BI og NMH som diplomøkonom. Hun hadde sin første jobb på regnskapskontor i Hønefoss og fortsatt videre derfra via Bakers på Økern til stillingen som økonomisjef på Billettservice i Oslo. Internt i Billettservice jobbet hun senere som prosjektleder for det nye billettsystemet og deretter markedskoordinator med etablering av bestillingssentralen i Mo i Rana og konseptet «Billetter på Posten». Det ble mange spennende og varierte år hos Billettservice før hun gikk videre i en ny retning innenfor markeds- og konkurrentanalyser i et lite konsulentselskap som hun etablerte selv.  

Underveis i jobben som konsulent ble hun hentet inn i et utviklingsprosjekt i regi av Ringnett, Ringeriks-Kraft og Eidsiva Energi som jobbet med en IT-løsning for elektronisk fakturaformidling til nettbank. Wenche startet som innleid koordinator i prosjektet og overtok som daglig leder etter prosjektet ble etablert som et eget foretak med navnet EuroNova. Konseptet er kanskje mer kjent under begrepet eFaktura. 

Selskapet vokste og ble etter hvert fusjonert med Compello som holder til i Oslo. I stedet for å bli med til Oslo, valgte Wenche å starte som daglig leder i Emetro som er innenfor den samme bransjen. Gjennom EuroNova og Emetro har Wenche jobbet mye i samarbeid med Nets om elektroniske betalingsløsninger i nettbank og Difi i forbindelse med digitaliseringsprosjektet for e-handel.  

På fritiden er det familie, venner og skolekorps som engasjerer. Hun er glad i å lage mat og reise litt rundt omkring for å oppleve lokale mattradisjoner, – som gjerne kan serveres sammen med et glass god vin. 

– Wenche har en unik bakgrunn og har betydelig kompetanse både på IT, økonomi og markedsføring. Med Wenche på plass styrker vi sekretariatet – og vi håper hun vil trives hos oss, sier daglig leder  Marianne Meinich.

Annonser