Kåret BA-bransjens unge talent

Kåret BA-bransjens unge talent

BA-bransjens innovasjonskonferanse, Den Kloke Teknologi, arrangeres 23. og 24. oktober på Scandic Fornebu. Her fikk fem unge personer i BA-bransjen en mulighet til å vise et prosjekt eller innovativ bruk av teknologi, i det nye segmentet «DKTalent». Kandidatene fikk tilbakemeldinger fra en jury besående av tre BIM- og VDC-nestorer, før de 330 deltakerne på konferansen stemte frem en vinner. Vinneren ble altså Norconsults Thomas Angeltveit, som snakket om «VR i jernbaneprosjekter». Programkomiteen for Den Kloke Teknologi gratulerer Thomas med seieren, og takker han og de andre kandidatene for at de gjorde alle deltakerne litt klokere.

Det var første gang Den Kloke Teknologi kåret årets unge talent, men dette er noe vi skal gjøre til et fast innslag på konferansene i fremtiden. Kriteriet er at kandidaten er under 30 år – og enten fortsatt studenter eller ferske i arbeidslivet, som viser frem en god ide, et pågående eller avsluttet prosjekt som løser en konkret utfordring. Dette er Den Kloke Teknologis måte å løfte frem unge talenter i bransjen på.

De øvrige kandidatene og deres tematikk var:

  • Ingvild Ødegård, Vianova. “Hololens i prosjektering”
  • Rune Huse Karlstad, AF Gruppen. “Digital byggeplass i Bispevika”
  • Eskil Landet, Norconsult. “Parametrisk analyse og modellering”
  • Magnus Hedly, Trimble. “Finn optimalt trasevalg – på dag èn i prosjektet”

 En stor takk til alle kandidatene, og til Steinar Rasmussen (BetonmastHæhre), Rupert Hanna (Norsk Byggtjeneste) og Gunnar Skeie (Kruse Smith) som stod for juryeringen.

FOTO: Marius Fiskum

Annonser