Hvem er årets geogründer?

Programkomiteen ønsker å løfte frem en person som bruker ny teknologi, kart eller geodata på en innovativ måte, eller som har en god ide med potensial for videreutvikling. Kriteriet er at vedkommende har jobbet med prosjektet uavhengig av sin egentlige jobb, og at produktet ikke er satt i storskala eller kommersiell produksjon.

Vi ser for oss at 4-5 kandidater får satt av tid i plenum til å vise frem og snakke om produktet eller ideen sin, og at det blir deltakernes oppgave å stemme frem en vinner. Vinneren skal kåres i forbindelse med lyntalene på dag 1 av konferansen.

Geogründeren får dermed en unik mulighet til å profilere seg for de rundt 400 deltakerne på konferansen, og får naturligvis også overrakt en gave i tillegg til heder og ære.

Vilkår: Geogründerne som blir valgt ut til å presentere seg i plenum får gratis adgang på konferansens dag 1. Andre utgifter og eventuell videre deltakelse på Geomatikkdagene avklares med GeoForum v/ Sverre Røed-Bottenvann.

Tips til årets geogründer registrerer du i linken under. Besvarelsen er anonym. Frist for å registrere forslag er 12. desember!

http://geoforum.pameldingssystem.no/registration/30?tab=regform

 

 

Annonser