Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Planseminar Innlandet 2021

23. november 2021 kl. 09:30 - 24. november 2021 kl. 14:00

Arrangør: GeoForum Innlandet

Med regjeringens gladmelding om gjenåpning som bakteppe er det en stor glede å kunne ønske velkommen til GeoForum Innlandets første fysiske arrangement på halvannet år:

GeoForum Innlandet arrangerer planseminar 23 og 24 november 2021 på Quality Hotel Strand på Gjøvik.

Behovet for faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverksbygging innenfor planfaget er viktig. Etter lang tid med sosial distansering og hjemmekontor så er det et stort behov for å treffes og prate sammen. Derfor har vi i år lagt opp til ekstra lange pauser og tid for prat med kollegaer.
Vi kommer også til å arrangere en sosial samling på kvelden med felles middag for de som overnatter.

Målgruppen for arrangementet er kommunale, regionale og private planleggere, og andre som jobber med utarbeidelse, behandling og bruk av arealplaner.
Vi inviterer til et todagers arrangement med fokus på arealplanlegging, hvor erfaringsutveksling, dialog og kunnskapsdeling står i sentrum. Dette er et praktisk rettet tilbud for ansatte i små og store kommuner, private planleggingsfirma og statlige etater.

Årets seminar vil omhandle temaene ROS og støy i arealplanlegging, fortetting, medvirkning, LNF-spredt, FN’s bærekraftsmål og veiledende plan for offentlige rom (VPOR).

Invitasjon – Planseminar 2021 Innlandet

Program – Planseminar Innlandet 2021

Påmelding

 

Annonser