Laster Hendelser

« All Events

Plan- bygg- og matrikkelfagdager i Innlandet

11. januar 2023 kl. 09:00 - 12. januar 2023 kl. 14:30

Arrangør: GeoForum Innlandet

GeoForum Innlandet og Kartverket Innlandet har gleden av å ønske velkommen til plan-, bygg og matrikkelfagdager i Innlandet 11. og 12. januar 2023 på Honne konferansesenter på Biri

 

Påmelding

Invitasjon til Plan, bygg og matrikkelfagdager i Innlandet

 

Målgruppen vil i hovedsak være de som jobber med byggesak og oppmåling, men arrangementet kan også være aktuelt for de som jobber med arealplan og virksomhetsledere for nevnte fagområder.

Den første dagen (11. januar) vil Fredrik Holth fra Holth og Winge foredra om ulike emner innenfor matrikkel og plan- og bygningsrett.
Den andre dagen (12. januar) vil dere få høre innlegg om blant annet ny informasjonsmodell for bygning i matrikkelen, kvalitetsheving av bygning og eiendomsgrenser i matrikkelen og eiendomsgrenser i/mot vann.

Deltakerne må bestille middag og overnatting på Honne selv. Mer informasjon om dette står på side 4 i invitasjonen.

I forbindelse med punktet «Lokale problemstillinger fra Innlandet» som Fredrik Holth skal holde 11. januar, oppfordrer vi deltakerne til å sende inn konkrete problemstillinger innenfor plan, bygg og matrikkelområdet som de ønsker at skal tas opp. Ut fra hva som kommer inn og hva vi i planleggingskomiteen tror har størst interesse, vil vi velge ut noen av de innsendte problemstillingene.

Innspill sendes til: magnus.clausen@stange.kommune.no

Mer informasjon om arrangementet og program finner du i invitasjonen.

Påmeldingsfristen er 19 desember.

Annonser