Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Plan, bygg og geodata – kommunal geomatikkonferanse 2017

28. november 2017 kl. 10:00 - 29. november 2017 kl. 15:00

Arrangør: GeoForum

Hvordan digitalisering innen vårt fagområde kan gi gevinst for kommuner, hvilke utfordringer som finnes og hvordan få gjennomført digitalisering i hele prosessen fra plan- til matrikkel, er tema for konferansen. Det legges opp til praktiske rettet foredrag ispedd nyheter som deltakerne bør vite noe om.

Matrikkelsesjonen: Samhandling for å bedre kvaliteten på matrikkelen samt tingsrett er noen av temaene på matrikkelsesjonen.  Forslag til endringer i matrikkelloven – organisering av eiendoms-oppmåling spesielt blir selvsagt også tema på konferansen.

Plansesjonen: Digital samhandling i planprosessen og den gode planprosessen er navnet på plansesjonene. Det offentlige kartgrunnlaget (DOK) i planprosessen blir grundig gjennomgått.

Vi har vært så heldige å få midler over statsbudsjettet til heving av lokal plankompetanse. Vi har derfor gitt gratis deltakelse til de første 15 deltagerne som meldte seg på Plansesjonen . Det er dessverre ikke flere gratisplasser igjen.

Program og invitasjon

Påmelding

Det er gledelig mange deltagere i år og overnattingen er fullbooket på Thon Hotel Arena Lillestrøm. Vi har derfor reservert rom på Moxy Oslo X for de som ikke får plass på Thon Hotel. Det blir satt opp 10 minutters transport fra Moxy mellom Thon Hotel. Moxy Oslo X er nyåpnet og Norges første Marriott-hotell.

Annonser