Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

GIS-dagen 2019 i Oslo

13. november 2019 kl. 16:00 - 17:00

Vi har gleden av å invitere til omvisning på kartsenteret på den internasjonale GIS-dagen.

Kartsenteret åpnet på Nasjonalbiblioteket i Oslo tidligere i høst og inneholder verdens mest omfattende samling av trykte kart over Norge, Norden og nordområdene.

Erling Sandmo vil guide oss igjennom kartsenteret. Han ble ansatt for å lede arbeidet med oppbyggingen av det nye senter for forskning på og formidling av kart. Senteret skal bygges opp rundt kartene over Norge og nordområdene fra den kjente Ginsberg-samlingen.

Omvisningen er gratis for alle medlemmer av Geoforum. Vi starter kl 1600 på Nasjonalbiblioteket på Solli plass i Oslo. Her er vi en times tid før vi går ut og spiser og hygger oss på en restaurant i nærheten. Mat og drikke blir på egen regning. Det er et annet Geoforum arrangement i nærheten, så vi prøver å slå oss sammen og lage et felles møtested med hjelp fra Facebook-gruppen Geobeer.

Send en e-post til oslo-Akershus@geoforum.no om du ønsker å bli med å feire GIS-dagen med oss. Skriv om du ønsker å være med på omvisningen og/eller middag etterpå.

Vi har nå nådd antallet som vi kan ha med på omvisningen, men send en e-post til oss likevel, så setter vi deg på venteliste.

 

Annonser