Den Kloke Tegning 2014

Den Kloke Tegning 2014

14. og 15. oktober arrangeres DKT for 11. gang. Påmeldingsfristen er 26. september!

Påmelding

 

Program

 

DKT er den viktigste møteplassen for innovative byggemetoder i Norge og gir deltakerne større innsikt i bruk av BIM og 3D. Konferansen arrangeres 14. til 15. oktober på Clarion Oslo Airport Hotell, og programkomiteen forventer i overkant av 250 deltakere. Årets konferanse har tittelen «Fra hvorfor til hvordan».
– Tidligere konferanser har vi brukt en del tid på å forklare hvorfor man bør bruke 3D og BIM. Nå ønsker vi i større grad å vise hvordan man faktisk jobber med dette og hvilke gevinster man høster, sier leder for programkomiteen 2014, Jan Tore Bugge (bildet).

Jan tore bugge

DKT er en fellesarena hvor praktiske brukere og ledere møtes, og henvender seg til oppdragsgivere, entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og leverandører.
– De gode foredragene er premisset for konferansen, og vi søker hvert år å gi deltakerne et unikt innblikk i de klokeste arbeidsprosessene og løsningene som tar form i hele landet, sier Bugge.
– I år er vi ekstra stolte av å kunne presentere Linus Bille som key note-speaker. Bille er en av sjefene i det svenske konsulentfirmaet HIQ, som spesialiserer seg på kommunikasjon, programvareutvikling og forretningskritisk IT. Bille skal fortelle oss om globale teknologitrender – og det gleder vi oss stort til å høre, fortsetter Bugge.
Endelig program for konferansen vil være klart i midten av august. All informasjon vil gjøres tilgjengelig på www.denkloketegning.no

Annonser