Verv et medlem – få flaks

Verv et medlem – få flaks

Stiftelsesdatoen var 30. mai 1969. I år faller dette sammen med Kristi himmelfartsdag, men vi skal markere jubileet med en egen fest i juni. Mer informasjon om dette kommer senere.

Vi tyvstarter imidlertid markeringen allerede nå i forbindelse med Geomatikkdagene.

En ansatt fra hver av våre 250 bedriftsmedlemmer får rabatt på kr. 1.000 for deltakelse dag 1 av Geomatikkdagene. Rabatten trekkes fra totalbeløpet i påmeldingen, og vi ønsker jo svært gjerne at alle deltar på hele konferansen.  Legg for øvrig merke til at GeoForum nå opererer med mva. Alle priser som er oppgitt i forbindelse med Geomatikkdagene 2019 er inkl mva.

Personlige medlemmer får som vanlig rabattert pris på sin deltakelse. Rabatten overstiger kostnaden for ett års medlemskap (rabatt på kr 500, mens kontingenten koster kr 400 per år), så det er lurt å melde seg inn. Vi sa tidligere at “Blant dem som melder seg inn som personlig medlem innen 1. mars vil vi trekke ut en heldig vinner som får delta på Geomatikkdagene gratis”. Det var mange som meldte seg inn innen 01. mars – og den heldige vinneren av gratis deltakelse var Morten Åtland, fra Lista jordskifterett.

Dersom du har kolleger i eget eller andre firma, kan du gjerne verve dem. Vi sender deg tre Flaxlodd for hvert nye medlem du verver. Det nye medlemmet oppgir bare i innmeldingsskjemaet hvem som har vervet vedkommende.

Les mer om medlemskap og meld deg inn her

Annonser