Skanska Survey søker sommerstudenter 2024

I Skanska ser vi på studenter som viktige fremtidige ressurser, og derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Har du hatt sommerjobb er muligheten stor for å få fast jobb etter endt utdanning.

Skanska kan tilby deg som student en sommerjobb innenfor bygg, anlegg og Survey. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt og hvor du aktivt deltar i prosjektarbeidet.


Sommerjobb i Skanska Survey

Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Her kan du jobbe ved våre kontor i Oslo, Bergen og Trondheim, eller i våre anleggsprosjekter. Vi er ute etter deg som holder på med utdannelse innenfor geomatikk og landmåling.

Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no

 


Ønskede Kvalifikasjoner:

  • Fullført eller pågående studier fra Fagskole/Høyskole/Universitet innen relevante fagområder.
  • Initiativrik og løsningsorientert
  • Positiv holdning og evner til å samarbeide godt med andre – en lagspiller!

Søknadsprosess

I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:

  • CV
  • Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv, din motivasjon for å jobbe i Skanska og ønsket arbeidsfelt
  • Vitnemål og/eller karakterutskrift

Søknadsfristen er satt til 1. mars 2024.


Om selskapet

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 70 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045, og vi søker flere dyktige medarbeidere som kan bli med oss på denne reisen.

I Skanska Norge mener vi at inkludering og mangfold er en styrke og en viktig del av vår interne kultur og vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å ha medarbeidere hos oss som speiler mangfoldet i samfunnet og ønsker en bredde av ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, for å bidra til enda bedre oppgaveløsning og innovasjonskraft.

Annonser