Avdelingsleder for COWI Mapping Norge

COWI har i dag en meget sterk konkurranseposisjon i de nordiske markedene for et bredt spekter av tverrfaglige prosjekter – store og små – vil du bli med oss ​​og dele vår suksess? I dag opplever COWI økt etterspørsel etter sine tjenester og gir betydelige resultater. Denne styrkede posisjonen i markedet gir en kontinuerlig flyt av nye omfattende og utfordrende prosjekter.

COWI Mapping er en forretningsenhet med COWI, og vårt team av ansatte består av prosjektledere, geodata eksperter, produksjon og kvalitetspersonell rundt om i verden. Med vår store datafangst og prosesseringskapasitet, deltar vi som ledende partner i mange av de største kartleggingsprosjektene globalt. Vi genererer verdi for våre kunder som go-to eksperter for geodata, informasjon og analyse.

Sterke leder- og forretningsferdigheter

Som avdelingsleder for COWI Mapping Norge blir du ansvarlig for ledelse og utvikling av vårt norske team innenfor kartlegging, de fleste av dem i dag plassert i Fredrikstad.

Du spiller en viktig rolle i å bygge en sterk markedsposisjon i Norge for våre Mapping-tjenester ved å finne, utvikle, forhandle og lukke forretningsforbindelser og muligheter. Du vil også være ansvarlig for screening og stadig ha oversikt over det norske tilbudsmarkedet for kartlegging, oppmåling, infrastruktur inspeksjon og relaterte tjenester.
I tillegg vil du delta i den internasjonale forretningsutviklingsprosessen med fokus på norgebaserte konsulent- og ingeniørfirmaer og støtte internt team for markedsførings- og forretningsintelligensmål.

Din profesjonelle bakgrunn

 • Du har god kjennskap til det norske markedet for geografisk informasjon og tjenester
 • Du har etablert et nettverk fortrinnsvis på tvers av statlige enheter og store private bedrifter
 • Du har minst 5 års bevist erfaring innenfor ledelse og salg
 • Du er bruker av GIS, CRM og Microsoft Office
 • Du har en bachelorgrad i ingeniørfag eller geovitenskap (en annen bedrifts grad er av verdi)
 • Du har din faglige kunnskap bygget på forståelse av de teoretiske konseptene, inkludert de underliggende prinsippene og deres sammenheng

Personlige kvalifikasjoner

 • Du er norsk statsborger
 • Du er en lagspiller som kan motivere folk til å jobbe sammen mot felles mål
 • Du er mobil og villig til å reise ofte også med kort varsel
 • Du har sterk prospektering, salgsplanlegging og presentasjonsferdigheter
 • Du har mulighet til å filtrere informasjonsflyt og identifisere viktige meldinger for kommunikasjon
 • Du har en kommersiell tilnærming og et høyt energinivå
 • Du er en god nettverksperson

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Vi tilbyr en spennende jobb i COWI hvor vi legger vekt på personlig engasjement, ansvar og uavhengighet i alt vi gjør.
Vi tilbyr deg utfordrende tverrfaglige prosjekter i et internasjonalt selskap og muligheten for prosjekt arbeid i utlandet. Du vil være en del av et åpent og uformelt arbeidsmiljø med god ansettelsespraksis, fleksible ansattes ytelser og en helseforsikring.
Vi skryter av et godt sosialt miljø, som er utviklingsorientert, og som vurderer sparring og kunnskapsdeling som sentrale elementer.
Du vil også ha mulighet til å forme din posisjon, og målrettet utvikling og tilleggsopplæring vil være en naturlig del av jobben din.

Interessert?

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Steen Davidsen, Markedsdirektør Norden for COWI Mapping. Mobil: +45 5156 1056

Frist for søknad: Vi ser frem til å motta din CV og søknad så snart som mulig – og helst innen fredag 6. april. Vi gjennomfører kontinuerlig intervjuer.

 

 

Annonser