Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Protokoll kurs

19. september 2018 kl. 10:00 - 16:00

ProgramFormålet med kurset er å vise gode eksempler på protokoller fra oppmålingsforretninger. Hva kjennetegner en god protokoll? Hva er godt nok og hva bør være med i tillegg til forskriftenes krav? Noen har en skjematisk oppbygging av protokollen og andre skriver den mer som en historie.

Ellen Brevik Tetlie fra Trondheim kommune og Jan Erik Førde fra Bergen kommune vil ha hvert sitt innlegg om hvordan de skriver protokoller.

“Norges største nabo” – Vegvesenet mottar oppmålingsprotokoller fra mange kommuner. Vi ser frem til å høre hva de mener kjennetegner en god protokoll.

Dette kurset er et tilbud til våre personlige medlemmer som en av medlemsfordelene ved å være personlig medlem i GeoForum. Det er selvfølgelig mulig å melde seg inn ved påmelding til kurset (egen avkryssing i påmeldingsskjema). GeoForum  vil ikke fakturere medlemskontingent for i år for de som melder seg inn nå. Du kan lese mer om medlemskap i GeoForum her . Medlemskontingenten for personlige medlem er kr 400 per år.

Program

Påmelding 

Vi har fremdeles ledige plasser. Påmeldingen stenger den 13. september. Ønsker du å melde deg på etter det ta direkte kontakt med Marianne@geoforum.no

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
19. september 2018
Tid:
10:00 - 16:00
Aktivitetskategori:

Sted

Felix Konferansesenter, Aker brygge
Bryggetorget 3, Oslo,
Annonser