Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Geodata arrangerer Esri norske brukerkonferanse 2017

februar 15 kl. 09:30 - februar 17 kl. 15:00

15.– 17. februar 2017 inviterer Geodata deg til tre dager med faglig påfyll og inspirasjon på Scandic hotell Fornebu. Den kommende brukerkonferansen vill ha det ypperste faglige innholdet GIS-Norge har å tilby, i tillegg til en god dose sosiale aktiviteter.

 

Fjorårets konferanse samlet om lag 400 deltagere og holdt et faglig nivå som bekrefter statusen som en av Norges viktigste møteplasser for ArcGIS-brukere. På brukerkonferansen får du både innblikk i og dybdekunnskap om den nyeste Esri-teknologien. I tillegg får du høre andre dele sine erfaringer fra ulike bransjer i en rekke brukerforedrag der du får innsikt i både prosess og løsning. Vi lover både ny kunnskap og massevis av inspirasjon.

I tradisjon tro vil det også denne gangen bli arrangert uformell aften og festaften. Begge arrangementer vil holdes i hjertet av Oslo, og det vil bli satt opp transport til og fra konferansehotellet. Dette er en fin mulighet til å bli bedre kjent og knytte nye forbindelser med andre konferansedeltagere utenfor «fagarenaen».

Meld deg på før 15.desember og spar 1000 kr – vi gleder oss til å se deg i februar 2017.

Mer informasjon om Esri norsk brukerkonferanse

http://geodata.no/kurs-og-events/brukerkonferanser/norsk-bk/

epost: norskBK@geodata.no

Detaljer

Start:
februar 15 @ 09:30
Slutt:
februar 17 @ 15:00
Aktivitetskategori:

Sted

Scandic Fornebu
Martin Linges vei 2 1364

Arrangør

Geodata
Nettsted:
http://geodata.no/
Annonser